18 May · admin · No Comments

Tamara

Eshtë qendra administrative e rajonit të Kelmendit. Emri i fshatit vjen nga Tamara, emri i gruas së Vezirit të Shkodrës i cili urdhëroi ndërtimin e urës Vukli në lumin Cem në gjysmën e dytë të shekullit të 18-të. Ura i është dhënë emri i saj dhe fshati eshte quajtur me te njejtin emer. Tamara ka rreth 500 banorë.

Tamara është bere e famshëm për të ashtuquajturën “Troftë me pika të kuqe”e cila ka të gjithë trupin e saj të mbuluar me pikat e vogla të kuqe dhe mund të ketë një madhësi deri në 50 cm. Kjo troftë është bërë një atraksion turistik për vizitorët e luginës së Kelmendit.

Facebook

Instagram

Rreth Nesh

Camping Village Gardenland ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush. Ne kampin tone ju keni mundesi te ndryshme te akomodimit si rulota, karavane, shtepi druri dhe tenda. Ju mund te parkoni autokampin tuaj ose mund te merrni me qira nje çader ose shtepi druri. Ne resort ju mund te gjeni gjithçka qe deshironi: Bar & Restorant, Pishina, Kend lojerash per femije, etj.

Facebook

Location

Kontakto

 Barbullush  Shkoder, Albania

 

 +355 69 206 0524

 

info@campingalbania.com

© Copyright 2022 by Camping Villaggio Gardenland | Design by Webhiper.al