Sherbime

SHERBIME FALAS

Zona Wi-Fi

Wi-Fi falas ne Camping Village Gardenland

Tualet dhe dushe

Tualet dhe dushe falas ne Camping Village Gardenland

Parking Falas

Parking Falas per klientet e Camping Village Gardenland

Skare

Vend per Skare ne Camping Village Gardenland

Kend Lojrash

Kend lojrash per femije ne Camping Village Gardenland

Zone per Qene

Zone per Qene ne Camping Village Gardenland

Kembim Valutor

Kembim Valutor ne Camping Village Gardenland

Peshkim

Peshkim falas ne Camping Village Gardenland

Pishine Natyrore

Pishine Natyrore ne Camping Village Gardenland

TV

Free TV ne Camping Village Gardenland

Tualet

Tualet falas ne Camping Village Gardenland

Uje te pishem

Uje te pishem ne Camping Village Gardenland

SHERBIME PER KLIENTET

Restorant

Kuzhina me e mire ne Camping Village Gardenland

Pishine

Pishine verore ne Camping Village Gardenland

Bar

Bar Kafe & Embeltore ne Camping Village Gardenland

Akomodim

Akomodim ne Hotel Camping Village Gardenland

Tenda me qira

Tenda me qira ne Camping Village Gardenland

Shtepi Druri

Akomodim ne Shtepi Druri ne Camping Village Gardenland

Info Turistike

Info Turistike ne Camping Village Gardenland

Lavanderi

Lavanderi ne Camping Village Gardenland

Bicikleta me qira

Bicikleta me qira ne Camping Village Gardenland

Rreth Nesh

Camping Village Gardenland ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush. Ne kampin tone ju keni mundesi te ndryshme te akomodimit si rulota, karavane, shtepi druri dhe tenda. Ju mund te parkoni autokampin tuaj ose mund te merrni me qira nje çader ose shtepi druri. Ne resort ju mund te gjeni gjithçka qe deshironi: Bar & Restorant, Pishina, Kend lojerash per femije, etj.

Facebook

Location

Kontakto

 Barbullush  Shkoder, Albania

 

 +355 69 206 0524

 

info@campingalbania.com

© Copyright 2022 by Camping Villaggio Gardenland | Design by Webhiper.al